Flag

Druivenconfituur

750 gram
Gemiddeld
40
Kleine blauwe druiven geven een zeer aromatische confituur
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
1 kgblauwe druiven (schoongemaakt)
1 verpakkingDr. Oetker Gelfix Geleisuiker (1 pakje per kg schoongemaakte druiven)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker (1 pakje per kg schoongemaakte druiven)
1

Was de druiven en rist ze af. Zet ze half onder water en laat koken tot ze openbarsten. Maal ze daarna door een draaizeef (met kleine gaatjes) zodat de pitjes achterblijven. Weeg het vruchtenmoes. Deel het gewicht door twee en weeg een overeenkomstige hoeveelheid geleisuiker af. 


tip

De kleine blauwe druiven geven een zeer aromatische confituur.

2

Vermeng met de druivenmassa. Breng onder voortdurend roeren aan de kook. Zodra de confituur goed kookt, laat nog 3 minuten borrelend doorkoken. Giet dan onmiddellijk tot aan de rand in klaargemaakte potjes en sluit af.


Smakelijk!