Baking Powder

Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

Dankzij Gelfix Geleisuiker met zoetstoffen uit Stevia maak je een lekkere confituur met minder calorieën. 1 verpakking is goed voor 1 kg fruit of 900 ml vruchtensap. De natuurlijke zoetstof van Stevia is veel zoeter dan suiker en bevat zo goed als geen calorieën. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om een grote hoeveelheid suiker te vervangen.

 

 

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden), palmolie

Voor 1000 g schoongemaakte vruchten of 900 ml vruchtensap

1

Voor confituur de schoongemaakte vruchten in kleine stukken snijden en de juiste hoeveelheid afwegen. Voor gelei de vruchten uitpersen en de juiste hoeveelheid afmeten.

2

Fruit/vruchtensap goed mengen met de Gelfix Stevia in een kookpan en op een hoog vuur al roerend aan de kook brengen. Minstens 3 min. laten koken en blijven roeren.

3

Het mengsel evt. afschuimen. De voorbereide bokalen onmiddellijk vullen tot aan de rand. Met schroefdeksels (Twist-off ©) afsluiten, omdraaien en ca. 5 min. omgekeerd laten staan.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

Een portie bevat per 100 g confituur
PER 100G BEREID PRODUCT
Energie 1679 kJ
395 kcal
Vetten 0 g
verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 98 g
suiker 95 g
Eiwitten 0 g
Zout 0.13 g

Extra productinformatie

opslagruimte: Droog bewaren

bevat: 500g