Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij je akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Gelfix Geleisuiker

Gelfix Geleisuiker

Met Gelfix 2:1, de Geleisuiker van Dr. Oetker, worden uw confituren en geleien dubbel zo fruitig; u heeft namelijk slechts 500 g Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker 2:1 nodig voor 1000 g vruchten. De Dr. Oetker Gelfix 2:1 Geleisuiker is een mengeling van suiker en pectine uit appelen en citrusvruchten. Bij het afkoelen zorgt de pectine voor de stolling en geeft deze de confituur of gelei een mooie stevigheid.  Bovendien volstaan 3 minuten koken, ongeacht het soort fruit. De smaak blijft dus perfect bewaard. 

Allergenen

Dit product bevat geen van de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten die een allergische aanval kunnen uitlokken.

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker

Per 100 g verpakkingsinhoud
Energie 1307kJ
307kcal
Eiwitten 0.1g
Koolhydraten 66.5g
waarvan suiker 58g
Vetten 0.3g
waarvan verzadigd 0.3g
Vezels 11g
Natrium 1.6g

Extra productinformatie

Verpakkingsinhoud: 25g