Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Dr. Oetker Ristorante Smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

Ristorante Prosciutto Glutenvrij heeft een krokante dunne bodem en is rijkelijk belegd met tomatensaus, ham en kaas. 

Ingrediënten Ristorante Prosciutto Glutenvrij

22% gezeefde tomaten, 14% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 14 % gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (di- en trifosfaten, natriumnitriet), aroma, rookaroma), rijstmeel, water, aardappelzetmeel, aardappelvlokken, raapzaadolie, YOGHURT, erwten eiwit, bakkersgist, suiker, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom, guarpitmeel), olijfolie extra vergine, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren (melkzuurester van monoen diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen, azijnzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen), oregano, glucosestroop, specerijen, knoflook, KIPPENEIGEEL, magere MELKPOEDER, aroma, peterselie, dextrose, voedingszuren (melkzuur, calciumlactaat), MELKEIWITTEN, antioxidant (extract van rozemarijn).

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten bevat of sporen hiervan kan bevatten die een allergische aanval kunnen uitlokken, met name:
eieren
melk en zuivelproducten (incl. lactose)

Voedingswaarden Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Per 100 g bereid product
Energie 860kJ
205kcal
Vetten 7.6g
waarvan verzadigd 2.8g
Koolhydraten 23g
waarvan suiker 2g
Eiwitten 10g
Zout 1.2g