Flag

Abrikozen-nectarineconfituur met citroen

4 - 6 porties
Gemakkelijk
20
Haal de zon in huis met deze frisse en fruitige confituur
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de confituur
500 gabrikozen
500 gnectarines
500 gDr. Oetker Gelfix Geleisuiker
1 - 2 eetl.citroenmelisse (fijngesneden)
1 - 2 eetl.citroenmelisse (fijngesneden)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker

Was de abrikozen, snijd ze in twee en ontpit ze. Dompel de nectarines even onder in kokend water, schil en ontpit ze. Snijd de vruchten in kleine reepjes. Voeg de citroenmelisse en de geleisuiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Zodra de confituur kookt, laat nog 2 à 3 minuten goed borrelend doorkoken. Giet dadelijk in vooraf verwarmde potjes, sluit af met een schroefdeksel en zet ze 5 minuten omgekeerd.