Flag

Amandel makarons

30 - 40 porties
Gemiddeld
15
Amandel makarons
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
2eiwitten
400 gamandelpoeder
2 zakjesDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
4 - 5 druppelsDr. Oetker Amandelaroma
een beetjepijnboompitten of amandelschilfers
2 mlDr. Oetker Bakspray

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Amandelaroma
1

Verwarm de oven voor op 150°C

2

Klop de eiwitten met een vork romig. Schep het amandelpoeder, de poedersuiker en de vanillesuiker hieronder tot je een zanderig maar nog vochtig mengsel krijgt. Is het mengsel te vochtig, voeg dan nog een beetje amandelpoeder toe.

3

Bedek een bakplaat met bakpapier en vet deze in met bakspray. Vorm met behulp van twee koffielepels hoopjes op het bakpapier. Bestrooi deze met pijnboompitten of amandelschilfers.


Elektrisch 150 °C // Hetelucht: 150 °C // Plaats in de oven: midden // Baktijd: ongeveer 15 min.

4

Bak de makarons gedurende ongeveer 15 minuten. De makarons zijn klaar als ze lichtbruin beginnen te kleuren. Laat ze goed afkoelen voor het serveren.