Flag

Basisbereiding voor biscuit

10 - 12 porties
Gemakkelijk
20
Met de bereiding voor Biscuit van Dr. Oetker
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
4eieren
50 mlmelk
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit

Baktijd en oventemperatuur

Elektrische oven: 160°C // Hete lucht: 140°C // baktijd: ca. 30 min.

1

Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor zoals aangegeven. Leg het bakpapier op de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de randen in met boter.

2

Doe de deegmix, de eieren en de melk in een beslagkom en mix het geheel met de mixer op de laagste stand. Klop het geheel daarna op de hoogste stand (turbo) in ca. 5 min. tot een luchtig beslag. Verdeel het beslag over de vorm en strijk het glad.

3

Bak de taart in 30-35 min. gaar en goudbruin. Laat de taart op een rooster afkoelen en verwijder na 10 min. de rand van de springvorm. Leg de taart ondersteboven op een taartrooster en verwijder voorzichtig de bodem. Na het afkoelen is de taart gereed om door te snijden, te vullen en te decoreren.


Tip

Versier je taart met de talrijke decoraties van Dr. Oetker. Bekleed de taart met Rolfondant of Marsepein en voeg een boodschap toe met de Schrijfstiften!