Flag

Bloemetjestaart

8 - 10 porties
Gemiddeld
40
voor 8 personen
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk
Voor het glazuur
2 zakjesDr. Oetker Chocoladeglazuur
Voor de decoratie
1 verpakkingDr. Oetker Rolfondant wit
chocoladevlokken en sukade

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1

Voor de biscuit

Bereid de biscuit zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat deze vervolgens afkoelen op een rooster.

2

Voor het glazuur

Verwarm de zakjes chocladeglazuur en bedek de taart vervolgens helemaal met het glazuur.

3

Voor de garnering

Versier met bloemen en blaadjes in rolfondant en met sukade. Werk af met chocoladevlokken.