Cheesecake met rood fruit (no bake)

(0)
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Deze cheesecake moet je niet bakken enkel laten opstijven in de koelkast en smullen maar.  Met vegetarisch geleermiddel.

16 porties

enige ervaring gewenst 45 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Cheesecake met rood fruit (no bake)

Voor het deeg:

250 g bloem
½ zakje Dr. Oetker Backin Bakpoeder
60 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
125 g zachte boter
1 ei

Voor de vulling:

750 g plattekaas
250 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
5 druppels Dr. Oetker Citroenaroma
400 ml vloeibare room
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
4 blaadjes Dr. Oetker Gelatine
125 g frambozen
125 g bosbessen
1 ½ zakjes Dr. Oetker Vegetarisch Geleermiddel

Bereidingswijze

Bereiding

1

Voor het deeg

Meng de bloem, Backin, suiker, boter en het ei. Kneed tot een glad deeg.

2

Rol de helft van het deeg uit zodat het de bodem van de springvorm volledig bedekt. Bak 12-15 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Laat afkoelen op een rooster.

3

Herhaal deze stappen voor de tweede helft van het deeg, maar snij het deeg in 16 taartstukken vóór het bakken. Laat opnieuw afkoelen.

4

Voor de vulling

Meng de plattekaas met suiker en Bourbon Vanille Suiker en voeg 5 druppels Citroenaroma toe.

5

Verwarm 150 ml vloeibare room en voeg 1,5 zakje Vegetarish geleermiddel toe. Laat even afkoelen.

6

Giet de resterende 250ml room in een kom, voeg 1 zakje Klop-Fix toe en klop dit op tot stevige slagroom. Voeg de slagroom en de room met gelatine bij de plattekaas en meng. Dit wordt de vulling van de cheesecake.

7

Plaats de voorgesneden koekbodem in de springvorm. Giet de helft van de vulling over de bodem. Verdeel het fruit over de vulling en giet de rest van de vulling erover. Bedek met de tweede koekbodem en laat min. 3u opstijven in de koelkast.

8

Haal de cheesecake uit de koelkast. Maak daarna de springvorm los, leg een bord op de cheesecake en draai deze om. Verwijder de bodem van de springvorm en bestrooi met poedersuiker.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Cheesecake met rood fruit (no bake)

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1386 kJ
331 kcal
1013 kJ
242 kcal
Vetten 16.51 g 12.05 g
Koolhydraten 26.86 g 19.60 g
Eiwitten 22.92 g 16.73 g
Cookie beleid

We zouden het fijn vinden als u ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe u onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij uw gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde aanbiedingen op hun platforms. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. U kunt op elk moment van gedachten veranderen en uw toestemming terug intrekken.

Noodzakelijke Cookies

We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Dit is strikt noodzakelijk daarom u dit niet kunt uitschakelen.

Altijd actief
Analytics en personalisatie

Daarnaast willen we graag meer weten over hoe u onze website gebruikt om deze voor u en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.

Ja

Nee

(Re-) Marketing / gegevensuitwisseling met derden

Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op uw behoeften, verzamelen we hoe u op onze website komt en hoe u omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor u te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om uw account of profiel op hun platform te personaliseren.

Ja

Nee