Flag

Chocolade Brownies

ongeveer 16 stukken
Gemakkelijk
50
Tover in een mum van tijd heerlijke zelfgemaakte brownies door slechts een paar ingredienten toe te voegen aan onze bakmix!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
3eieren
50 mlwater
100 gboter
1 bereiding voorDr. Oetker Brownies

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies
1

De voorbereiding

Plaats het rooster in het midden van de oven, verwarm de oven voor en plooi de bakvorm volgens de instructies.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C

Temperatuur heteluchtoven: 140 °C

2

De bereiding van het deeg

Giet de deegmix in een kom, voeg er de eieren, de boter en het water bij. Meng het geheel met een klopper tot een glad deeg. Giet het deeg in de bakvorm.

3

Het bakken

Zet de vorm in de oven en laat ca. 40 min. bakken. Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het deeg er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het deeg nog vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder. Laat de brownie afkoelen, vouw de zijkanten van de bakvorm open en snijd de brownie in 16 stukken.