Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Chocoladepannenkoeken

ongeveer 10 pannenkoeken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocoladepannenkoeken

Voor de pannenkoeken:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml chocolademelk, halfvolle

preparation

Bereiding

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude chocolademelk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Neem een pannenkoek, bestrooi met poedersuiker en werk af met vers fruit.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Chocoladepannenkoeken

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 264kJ
63kcal
410kJ
98kcal
Vetten 1.04g 1.60g
Koolhydraten 10.81g 16.62g
Eiwitten 2.54g 3.91g