Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Chocoladepizza met appel en kaneel

Lekker! Chocoladepizza met warme appel en kaneel. Een lekker dessertje om te delen.

12 stukken

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocoladepizza met appel en kaneel

Voor het recept:

1 Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce Al Cioccolato
1 appel
½ koffiel. kaneel
1 eetl. suiker
30 g geschaafde amandelen

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Was de appel, verwijder het klokhuis met de appelboor en snij de appel in ongeveer 6 schijfjes

3

Meng de suiker met de kaneel. Leg de appelschijfjes op de bevroren pizza en strooi het suiker-kaneelmengsel erover.

4

Verdeel tot de geschaafde amandelen over de chocolade pizza.

5

Bak de chocoladepizza met appel en kaneel ongeveer 14 minuten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Chocoladepizza met appel en kaneel

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 440kJ
105kcal
1126kJ
269kcal
Vetten 0g 0g
Koolhydraten 12.51g 32.08g
Eiwitten 0g 0g