COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Cupcakes met bloemetjes

Recept voor 12 cupcakes

12 cupcakes

eenvoudig 30 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Cupcakes met bloemetjes

Voor de cupcakes:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
75 g boter
75 ml melk
2 eieren

Voor de versiering:

1 verpakking Dr. Oetker Topping Roze
een beetje Dr. Oetker Rolfondant wit

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor (Elektrisch 160° C / Hetelucht 140 °C / Gas 1-2).

2

Plaats de 12 bijgevoegde bakvormpjes op de bakplaat.

3

Bereid de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking en verdeel het deeg over de 12 bakvormpjes. Bak in de oven gedurende 30 min. en laat de cupcakes afkoelen.

4

Kneed de rolfondant en rol uit. Steek er bloemetjes uit met behulp van uitsteekvormpjes.

5

Neem daarna de Roze Topping en plaats het bijgevoegde sterspuitmondje op het zakje van de topping. Kneed de topping goed.

6

Maak op elke cupcake een toefje met de topping.

7

Leg enkele bloemetjes van rolfondant bovenop de topping.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Cupcakes met bloemetjes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 586 kJ
140 kcal
1051 kJ
251 kcal
Vetten 9.82 g 17.54 g
Koolhydraten 10.32 g 18.42 g
Eiwitten 1.71 g 3.05 g