Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

De Pizza-Burger

Italiaanse burger met sla en rundsvlees

2 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept De Pizza-Burger

Ingrediënten:

1 gele paprika , klein
10 kerstomaten
1 portie sla
1 Dr. Oetker Ristorante Quattro Formaggi
150 g rundsvlees
1 eetl. olijfolie
snufje zout
snufje peper

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes. Was en snijd de tomaten doormidden. Was tenslotte ook de salade, giet deze af en hak hem een ​​lichtjes fijn. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: ongeveer 250 °C

Heteluchtoven: ongeveer 230 °C

2

Bereid pizza volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Droog het rundsvlees en snijd deze in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ossenhaas aan beide kanten kort bruin, breng op smaak met peper en zout. 


Snijd de pizza in 4 stukken en stel het geheel samen met de sla, de paprika, de tomaten en het rundsvlees als twee burgers.


Geniet ervan!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: De Pizza-Burger

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 2755 kJ
658 kcal
691 kJ
165 kcal
Vetten 30.81 g 7.74 g
Koolhydraten 52.56 g 13.20 g
Eiwitten 39.35 g 9.89 g