Flag

Frambozentrifle

8 porties
Gemakkelijk
20
Zachte pudding met frambozen en krokante koekjes.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de trifle
1 zakjeDr. Oetker Pudding Vanille
75 gsuiker
750 mlmelk
250 gframbozen
50 gboudoirs (lange vingers) of speculaas koekjes

Gemaakt met:

1

Meng in een kopje de inhoud van het zakje puddingpoeder en 4 eetlepels suiker met 5 eetlepels van de 750 ml melk. Breng de rest van de melk aan de kook. Neem de pan van het vuur en giet er al roerend de puddingpoederoplossing in. Laat dit onder voortdurend roeren nog even doorkoken. Giet de pudding in een mengkom en bedekt deze onmiddellijk met vershoudfolie zodat er zich geen velletje kan vormen. Laat de pudding afkoelen.

2

Was de frambozen, laat ze uitlekken en verwijder de steeltjes. Breek de lange vingers of de speculaaskoekjes in stukken. Roer de pudding met mixer romig.

3

Doe in een hoog dessertglas eerst een laagje frambozen, vervolgens enkele koekjes en daarna een beetje pudding. Herhaal dit tot het glas vol is en versier het naar believen met frambozen of lange vingers.