Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Heksenbezem

Decor idee voor Halloween

10 stukken

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Heksenbezem

Voor de bereiding:

100 g Dr. Oetker Rolfondant wit
2 koffiel. poedersuiker
10 melkchocolade stokjes
2 zoethout wielen

preparation

Bereiding

1

De voorbereiding

Rolfondant met poedersuiker en kneedden. Rol het uit in een rechthoek van 8 x 25 cm. Snij de Rolfondant in 10 kleine rechthoeken 5cm x cm 4. Dop elke rechthoek in poedersuiker. Snij fijne reepjes maar laat 1 cm marge aan een kant.

2

Draai de rolfondant rond de chocolade stokjes. Rol het zoethout uit en snij er stukjes van 4 cm en plaats deze rond de rolfondant.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Heksenbezem

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 226 kJ
54 kcal
1725 kJ
412 kcal
Vetten 0.99 g 7.58 g
Koolhydraten 10.93 g 84.11 g
Eiwitten 0.13 g 0.98 g