Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Kersenconfituur met Stevia

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Kersenconfituur met Stevia

Voor het recept:

900 g kersen (ontpitte)
1 zakje Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia

preparation

Bereiding

1

Was de kersen en ontpit ze.

2

Giet het fruit in een kookpot, voeg de geleisuiker toe en meng.

3

Breng aan de kook op een hoog vuur. Laat ca. 3 min. koken terwijl je blijft roeren en haal dan de pot van het vuur.

4

Vul de confituurpotjes onmiddellijk. Sluit de potjes, draai ze om en laat ca. 5 min. rusten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Kersenconfituur met Stevia

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 833kJ
199kcal
335kJ
80kcal
Vetten 0.39g 0.16g
Koolhydraten 44.70g 17.88g
Eiwitten 1.39g 0.56g