Flag

Knapperige boterkoekjes

40 - 45 stukken
Gemakkelijk
40
Zo doe je 't!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
280 gbloem
1 koffiel.Dr. Oetker Backin Bakpoeder
130 gpoedersuiker
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
250 gboter (op kamertemperatuur)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Backin Bakpoeder
Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker

Oventemperatuur en baktijd

Elektrische oven: 180 °C / Heteluchtoven: 160 °C / Gasoven: 3 / Baktijd: 12 minuten

1

Verwarm de oven voor. Meng de bloem en de Backin en zeef boven een mengkom. Voeg de overige ingrediënten op volgorde van de ingrediëntenlijst toe en kneed met een mixer met deeghaken tot een stevig deeg.

2

Vorm van het deeg een rol en snijd het deeg in schijven van 5 mm dikte. Maak van de deegschijven balletjes, druk ze plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

3

Doop een vork telkens in de bloem en maak een afdruk op het koekje. Plaats de bakplaat in het midden van de oven.