voor het recept Ontbijtpannenkoeken
ongeveer 1 bereiding voor | Dr. Oetker Pannenkoeken |
450 ml | halfvolle melk |
vers fruit naar wens (appel, banaan, frambozen, blauwe bessen, …) | |
2 eetl. | honing |
Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.
Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.
Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Snij het fruit in stukjes.
Neem een pannenkoek en bedek deze met enkele stukjes fruit. Strooi er wat zaden en pitten over.
Vouw de pannenkoek daarna dicht en serveer met nog extra fruit, zaden en pitten.
Giet er naar wens nog wat honing of ahornsiroop over.
Per Portie / Stuk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energie |
230kJ 55kcal |
247kJ 59kcal |
Vetten | 1.00g | 1.08g |
Koolhydraten | 8.67g | 9.42g |
Eiwitten | 2.64g | 2.87g |