Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Rabarbercake

Challenge 1: bak een cake die doet denken aan je grootouders door why I am not skinny.

6 - 8 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Rabarbercake

Voor de cake:

1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
500 ml melk
500 g rabarber
1 eetl. suiker
2 eetl. citroensap

preparation

Bereiding

1

Maak de rabarber schoon, snij in stukje een plaats op een bakplaat. Voeg de suiker en het citroensap toe. Bak voor 20 min in een oven op 180°C.

2

Bereid de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking.

3

Plaats de rabarber op de biscuit mix.

Elektrische oven: 160°C // Hete lucht: 140°C // baktijd: ca. 30 min.

Recept gemaakt door www.whyiamnotskinny.wordpress.com

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Rabarbercake

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 783kJ
187kcal
356kJ
85kcal
Vetten 6.75g 3.05g
Koolhydraten 21.54g 9.75g
Eiwitten 5.49g 2.49g