Flag

Yoghurt muffins

12 cupcakes
Gemakkelijk
20
Een Ideaal vieruurtje na een lange dag op school !
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cupcakes
1 potjeyoghurt, halfvol
1 potjerietsuiker
2 potjesbloem
1 potjeolie
2eieren
1 zakjeDr. Oetker Backin Bakpoeder
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
1appel
Voor de decoratie
Dr. Oetker Regenboogfantasie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Backin Bakpoeder
Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
Picture - Dr. Oetker Regenboogfantasie
1

Verwarm de oven op 180°C.

2

Doe 1 potje yoghurt in een kom. Gebruik het potje om de andere ingrediënten toe te voegen: 1 potje rietsuiker, 2 potjes bloem en 1 potje gewone olie. Voeg de eieren toe, een zakje Dr. Oetker Backin en een zakje Dr. Oetker Gevanillineerde suiker. Goed mengen.

3

Snij 1 appel in kleine stukjes.

4

Deel het deeg in 2 en meng de appel onder één van de 2 delen

5

Verdeel het deeg over de papieren muffinvormpjes en voeg wat decoratie toe aan de muffins zonder appel. Zet 20 minuten in de oven op 180°C.


Elektrisch 180 °C // Hetelucht: 180 °C // Plaats in de oven: midden // Baktijd: ongeveer 20 min.

6

Laat afkoelen en geniet!