Flag

Aardbeien - kruisbessenconfituur

ongeveer 8 potjes
Gemakkelijk
20
voor ongeveer 8 kleine potjes
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de confituur
2 pakkenDr. Oetker Gelfix Geleisuiker Aardbei
1000 gkruisbessen
750 gaardbeien
20 mlwater of witte wijn

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Aardbei
1

Voor de bereiding

Was en ontsteel de kruisbessen en verwijder de bloesems met een schaar. Was de aardbeien, laat goed uitlekken en snijd in tweeën of in vieren. Meng met de geleisuiker en laat 3 tot 4 uren staan.

2

Voeg het water of de witte wijn toe en breng alles onder voortdurend roeren aan de kook. Zodra de confituur goed kookt, laat nog 2 tot 3 minuten borrelend doorkoken. Giet onmiddellijk tot aan de rand in klaargemaakte potjes en sluit af.