Flag

Aardbeien - Rabarber confituur

10 potjes (van 200 ml)
Gemakkelijk
15
Aardbeien en Rabarber, altijd een perfecte combinatie met de Dr. Oetker Gelfix Aardbei geleisuiker .
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het recept
600 gaardbeien
400 grabarber
1 pakDr. Oetker Gelfix Geleisuiker Aardbei

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Aardbei
1

Bereiding

Was de aardbeien, droog ze op keukenpapier en verwijder de steeltjes. Snij ze in kleine stukjes en weeg 600g af.

2

Was en schil de rabarber. Snij de rabarber in kleine staafjes en weeg 400 g af.

3

Meng de aardbeien met de rabarber en het pak Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Aardbei in een kookpot. Breng alles onder voortdurend roeren aan de kook. Laat het minstens 3 minuten koken en haal het van de kookplaat.

4

Verwijder het eventuele schuim en giet direct in de glazen tot ze tot aan de rand gevuld zijn. Sluit de confituurglazen af met Twist-off deksel ®, draai ze om en laat ze 5 minuten zo staan.