Flag

Brownies met frambozen

16 stukken
Gemakkelijk
20
Mmmh, heerlijke intense chocolade met rode vruchten. Het ideale dessert, tussendoortje, vieruurtje,…
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorDr. Oetker Brownies
100 gboter
3eieren
50 mlwater
250 gframbozen (diepvries)
Voor de decoratie
200 mlslagroom
1 zakjeDr. Oetker Klop-Fix
2 eetl.suiker
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies
Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1

Voorbereiding

Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor. Plooi de bakvorm volgens de instructies.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C

Temperatuur heteluchtoven: 140 °C

2

Het deeg

Bereid het deeg zoals aangegeven op de verpakking en giet het deeg in de bakvorm. Verdeel de frambozen over het deeg en schuif de bakvorm in de voorverwarmde oven.

Baktijd: ongeveer 40 Minuten

3

De decoratie

Meng de room met de Klop-Fix, de suiker, de Vanillesuiker Bourbon en klop deze stijf. Versier de afgekoelde brownies met de slagroom.