Flag

Koffie Speculoos cake

6 porties
Gemiddeld
60
Ontdek deze lekkernij van blogster Sarah van Sarah's Little Kitchen.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cake
250 gboter
125 gsuiker
125 gbruine suiker lichte
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
4eieren
1 eetl.oploskoffie
250 gbloem
½ zakjeDr. Oetker Backin Bakpoeder
Voor de biscuit
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk
40 mlkoffie
Voor de botercreme
125 gboter
300 gpoedersuiker
2 eetl.melk
50 gspeculaas
½ flaconDr. Oetker Vanille Aroma

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Backin Bakpoeder
Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Vanille Aroma
1

De cake

Mix boter en alle suikers. Voeg eieren toe en meng goed.

2

Voeg de gezeefde bloem met Backin toe en meng het geheel.

3

Voeg de oploskoffie toe en verveel het mengsel in een bakvorm. Zet de bakvorm in de oven.


Elektrische oven: 180°C // Hete lucht: 180°C // baktijd: ca. 30 min.

4

De biscuit

Bereid de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking en voeg de koffie eraan toe.

5

Giet de bereiding in een bakvorm en plaats de bakvorm in de oven


Elektrische oven: 180°C // Hete lucht: 180°C // baktijd: ca. 30 min.

6

De boter crème

Mix de boter en de bloemsuiker. Voeg de melk op en klop het geheel op.

7

Voeg het vanille aroma en de speculaas toe. Mix tot de crème zacht is.

8

Het afwerken

Snij de cake en de biscuit in twee. Snij er dan cirkels uit. Leg een cirkel cake, spuit er de boter crème op met een spuitzak. Leg er nu een cirkel biscuit op en doe er opnieuw boter crème op. Voeg opnieuw een cirkel cake toe en een laag botercreme. Werk af met speculaas kruimels.