Flag

Pannenkoeken met chocolade en hazelnoten

10 pannenkoeken
Gemakkelijk
20
Pannenkoeken met chocolade en hazelnoten
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 bereiding voorDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlhalfvolle melk koud
Voor de vulling
200 mlroom
150 gchocolade, puur
handvolhazelnoten

Gemaakt met:

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Breek de chocolade in stukken, zet een pannetje op het vuur en verwarm de chocolade samen met de room op middelmatig vuur. Blijf roeren met een klopper om het aanbranden van de chocolade te vermijden.

5

Neem een pannenkoek, giet er wat chocoladesaus over en bestrooi met gehakte hazelnoten. Vouw de pannenkoek dicht.