Flag

Pannenkoekentaart met Chocolade

ongeveer 10 porties
Gemakkelijk
40
Lekker feestelijk met pannenkoeken.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoekentaart
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken ( 3 x 200g)
1,35 lmelk ( 3 x 450 ml)
350 mlvloeibare room
1 zakjeDr. Oetker Klop-Fix
3 eetl.poedersuiker
120 gchocoladepasta
50 gframbozen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
1

De pannenkoeken

Doe de inhoud van 1 zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom en voeg al roerend 450 ml koude melk toe tot het beslag glad is. Maak de pannenkoekenpan goed heet, vet ze vervolgens in met wat boter en bak 10 pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Herbegin tot je 30 pannenkoeken bekomt.

2

De slagschuim

Meng de room met de poedersuiker en de inhoud van het zakje Klop-Fix. Klop het geheel tot een stevige slagroom.

3

De taart

Leg een pannenkoek op een bord en bestrijk deze met een beetje chocoladepasta. Leg er vervolgens een pannenkoek op en bestrijk met een laagje slagroom. Herhaal deze stappen met de rest van de pannenkoeken. Werk af met poedersuiker en frambozen.


Smakelijk!