Flag

Pizzahapje met Feta

12 porties
Gemakkelijk
10
Maak van je pizza La Margherita een lekker aperitiefhapje!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het hapje
Dr. Oetker La Margherita Classica
60 gFeta
6kerstomaten
blauwe druiven

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker La Margherita Classica
1

Verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C

Temperatuur heteluchtoven: 200 °C

2

Laat de pizza in de folie 10 minuten ontdooien bij kamertemperatuur.

3

Verwijder de folie en leg de pizza op het rooster in het midden van de oven en bak 7-8 minuten.

Baktijd: 7 - 8 Minuten

4

Terwijl de pizza in de oven bakt, was de rucola salade en snij de feta in blokjes en halveer de kerstomaatjes.

5

Maak 12 spiesjes klaar met een druif, een blokje feta en een stukje kerstomaat.

6

Snij de pizza in 12 stukjes en prik er de spiesjes in. Smakelijk.