Flag

Royaal Dessert

ongeveer 5 porties
Gemakkelijk
30
Met de Saroma pudding van Dr. Oetker
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de crème
1 verpakkingDr. Oetker Saroma Vanille
450 mlmelk
180 gyoghurt, halfvol
Voor de versiering
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur
suikerparels

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Saroma Vanille
Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur

Extra materiaal

5 dessertglazen van 150 ml, spuitzak


Voorbereiding

Teken de kroontjes op bakpapier.

1

Voor de crème

Bereid de Saroma zoals aangegeven staat op de verpakking, gebruik hier echter 450 ml melk in plaats van 500 ml melk. Meng de yoghurt als laatste onder de Saroma. Plaats de crème in de koelkast.

2

Voor de versiering

Smelt het chocoladeglazuur zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet deze in een spuitzak en vorm hiermee de kroontjes op het bakpapier. Versier de kroontjes onmiddellijk met de suikerparels en laat ze hard worden in de koelkast. Plaats de kroontjes juist voor het serveren op de crème.