Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij je akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Sweet Baking Moments met Anke Buckinx

Anke Buckinx, Vlaamse radio- en televisiepresentatrice had het volgende  op haar bucket list staan: zelf een taart bakken. Ongelooflijk maar waar, onze sympathieke Anke had nog nooit een taart gebakken. Daarom hebben wij van Dr. Oetker , samen met Alicia, onze foodblogster en taartenliefhebster, ervoor gezorgd dat Anke dit van haar  lijstje  kon schrappen.

 Voor de verjaardag van Anke hebben  ze niet alleen een superlekkere taart gemaakt maar ook nog eens een compleet  verjaardagsbuffet gemaakt van:

-          een rode vruchten taart met banketbakkersroom 
-          een abrikozencake met amandel aroma
-          vrolijke regenboog meringues


Met de restjes van de banketbakkersroom, het fruit en de meringues kan je een zomerse verrine maken.

Ontdek het resultaat van de taart van Anke en Alicia in onze video. Wil je deze recepten zelf ook uitproberen? Kijk dan onder de video voor de volledige recepten.

Veel smulplezier!

Recipe gallery (1 van 1)
 Sweet Baking Moments
Alicia's Kitchen Antics
Ontdek de blog van Alicia
 Pannenkoeken
Dr. Oetker pannenkoeken
Ontdek onze recepten.
 Viedeorecept - aardbeientaart
Lekkere aardbeien op een laagje pudding en zachte
Ontdek het recept
 Recepten
Pannenkoekenpret met Dr. Oetker!
Is het buiten nat of koud? Dankzij onze smakelijke mix bak je in een-twee-drie een grote stapel pannenkoeken. Om gezellig van te genieten samen met de kinderen, familie en vrienden. Ontdek originele recepten en verrassende garnituur