
Pannenkoeken met appelschijfjes
Gemaakt met:
Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm in de oven of au bain-marie.
Laat een beetje boter smelten in een grote pan, leg de appelschijfjes hierin, bestrooi ze met suiker en bak ze goudbruin aan beide zijden. Verdeel de appelschijfjes over de pannenkoeken. Doe de Calvados bij het aanbaksel in de pan, roer dit goed los, voeg indien nodig een eetlepel water doe. Giet deze saus over de warme pannenkoeken en dien op.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Bananenflensjes

Meergranen pannenkoeken

Appelpannenkoeken

Pancakes met poedersuiker

Pannenkoeken met appelmoes

Pannenkoeken met banaan en plattekaas
