Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Abrikozenconfituur met Stevia  

Ga aan de slag met de Dr. Oetker Gelfix Stevia.

4 - 5 potjes

eenvoudig 15 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Abrikozenconfituur met Stevia  

Voor het recept:

900 g abrikozen (ontpitte)
1 zakje Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia

Bereiding

Bereiding

1

Was de abrikozen en ontpit ze. En snij ze in 4 stukken.

2

Giet het fruit in een kookpot, voeg de geleisuiker toe en meng.

3

Breng aan de kook op een hoog vuur. Laat ca. 3 min. koken terwijl je blijft roeren en haal dan de pot van het vuur.

4

Vul de confituurpotjes onmiddellijk. Sluit de potjes, draai ze om en laat ca. 5 min. rusten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Abrikozenconfituur met Stevia  

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 737kJ
175kcal
354kJ
84kcal
Vetten 0.8g 0.4g
Koolhydraten 36g 18g
Eiwitten 2.5g 1.2g