Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij je akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Het recept: Brownies met frambozen

Mmmh, heerlijke intense chocolade met rode vruchten. Het ideale dessert, tussendoortje, vieruurtje,…

ca. 16 stukken

eenvoudig 20 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Brownies met frambozen

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml de zonnebloemolie
3 eieren
50 ml water
250 g frambozen (diepvries)

Voor de decoratie:

200 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
2 eetl. suiker
1 zakje Dr. Oetker Vanille Suiker Bourbon

Bereiding

Bereiding

1

Voorbereiding:

Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor. Plooi de bakvorm volgens de instructies.

Elektrische oven: 160°C // Hetelucht oven: 140°C

2

Het deeg:

Bereid het deeg zoals aangegeven op de verpakking en giet het deeg in de bakvorm. Verdeel de frambozen over het deeg en schuif de bakvorm in de voorverwarmde oven.

Baktijd: ca. 40 min.

3

De decoratie:

Meng de room met de Klop-Fix, de suiker, de Vanillesuiker Bourbon en klop deze stijf. Versier de afgekoelde brownies met de slagroom.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Brownies met frambozen

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1060kJ
253kcal
1314kJ
313kcal
Vetten 17g 22g
Koolhydraten 21g 26g
Eiwitten 4.8g 6g