Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Pannenkoeken met noten

voor 10 tot 12 stuks

10 - 12 stukken

eenvoudig 20 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met noten

Voor het beslag:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken (200 g)
450 ml melk

Voor de vulling:

100 g hazelnootjes (grof gemalen)
50 g poedersuiker
1 zakje Dr. Oetker Vanille Suiker Bourbon
1 eetl. citroensap
1 - 2 eetl. abrikozenconfituur
1 - 2 eetl. slagroom

Voor de saus:

5 eetl. slagroom
100 g chocolade (bitter)
1 eetl. rum

Bereiding

Bereiding

Maak het deeg klaar volgens de bereiding op de verpakking. Meng de ingrediënten voor de vulling door elkaar. Breng voor de saus de slagroom met de in stuken verdeelde chocolade al roerend aan de kook en roer de rum erdoor. Bak de pannenkoeken op een matig vuur goudbruin. Bestrijk de bovenkant met de notenvulling, rol ze op en serveer de pannenkoeken met de chocoladesaus.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Pannenkoeken met noten

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 577kJ
137kcal
906kJ
216kcal
Vetten 8.1g 13g
Koolhydraten 12g 20g
Eiwitten 4.1g 6.4g