Leg de gelatineblaadjes in een grote kom met koud water.
Breng de frambozencoulis aan de kook met de suiker. Doop dan de gelatineblaadjes erin, uitgewrongen. Giet het mengsel in een vorm en zet het 4 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 160°C (ventilatorstand).
Meng op een met bakpapier of een geperforeerde mat beklede bakplaat alle ingrediënten tot een glad mengsel.
Bekleed een rechthoekig bakblik (+- 10cm bij 30cm) zodat het ongeveer 0,5cm dik is. Prik de bodem in met een vork en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven.
Laat afkoelen.
Bereid de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat 15 minuten in de koelkast staan.
Neem de bodem van de taart en doe er wat vla in.
Neem de frambozengelei uit de vorm en snijd in rondjes.
Versier met rood fruit en frambozengelei.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken