
Basisrecept Kruimeldeeg
ongeveer 10 porties
Gemakkelijk
20
Kruimeldeeg wordt hoofdzakelijk gebruikt als afdeklaag voor plaatkoek, bijvoorbeeld appel - of pruimenplaatkoek.
Ingrediënten
Bereiding
Gemaakt met:
Bereiding:
20 min
1
voor de bereiding
Meng de bloem en de Backin door elkaar en zeef boven het aanrecht. Maak in het midden een kuiltje en leg de suiker en de zachte boter erin. Verwerk het geheel met twee vorken tot kruimels.
2
Tip
Voor hartige bereidingen, voeg geen suiker toe.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Vanillecake met appel![]()

40 MinGemakkelijk
Vanillecake met appel
40 MinGemakkelijk
Vanillecake met appel
Hartjes met een suikerlaagje![]()

30 MinGemakkelijk
Hartjes met een suikerlaagje
30 MinGemakkelijk
Hartjes met een suikerlaagje
Verloren brood met kriekensaus![]()

30 MinGemakkelijk
Verloren brood met kriekensaus
30 MinGemakkelijk
Verloren brood met kriekensaus
Hamcroissants![]()

40 MinGemakkelijk
Hamcroissants
40 MinGemakkelijk
Hamcroissants
Basisrecept Honingdeeg![]()

40 MinGemakkelijk
Basisrecept Honingdeeg
40 MinGemakkelijk
Basisrecept Honingdeeg
Basisrecept Wafels![]()

20 MinGemakkelijk
Basisrecept Wafels
20 MinGemakkelijk
Basisrecept Wafels
Marmerkoekjes![]()

33 MinGemakkelijk
Marmerkoekjes
33 MinGemakkelijk
Marmerkoekjes
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!