
Speculaas
60 stukken
Gemakkelijk
15
Limburgse speculaas, grootmoedersrecept met Backin Bakpoeder van Dr. Oetker.
Ingrediënten
Bereiding
Voor het deeg
500 g
bruine suiker
750 g
bloem
1 zakje
250 g
boter
3
eieren
2 koffiel.
kaneel
Gemaakt met:
Bereiding:
15 min
1
Meng de bloem en de suiker in een keukenmachine of in een grote kom.
2
Voeg de boter, de eieren , de Backin en de kruiden toe en kneed tot een homogeen deeg.
Baktijd
3
Laat het deeg een nacht rusten.
4
Verwarm de oven voor op 180°C.
5
Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat.
6
Plaats alles in een voorverwarmde oven voor 12-18 minuten.
Baktips
Voor een mooie bolle vorm maak je een balletje, het deeg gaat uitzakken tijdens het bakproces.
Tips
Tip: Voor een mooie bolle vorm maak je een balletje, het deeg gaat uitzakken tijdens het bakproces.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Vanillecake met chocoladehart![]()

40 MinGemakkelijk
Vanillecake met chocoladehart
40 MinGemakkelijk
Vanillecake met chocoladehart
Cupcake in a jar![]()

20 MinGemakkelijk
Cupcake in a jar
20 MinGemakkelijk
Cupcake in a jar
Koffiebroodjes![]()

65 MinGemakkelijk
Koffiebroodjes
65 MinGemakkelijk
Koffiebroodjes
Havermoutkoekjes![]()

20 MinGemakkelijk
Havermoutkoekjes
20 MinGemakkelijk
Havermoutkoekjes
Snelle Halloween Brownies![]()

50 MinGemakkelijk
Snelle Halloween Brownies
50 MinGemakkelijk
Snelle Halloween Brownies
Speculaas cupcakes![]()

60 MinGemakkelijk
Speculaas cupcakes
60 MinGemakkelijk
Speculaas cupcakes
Biscuit met banaan en rolfondant![]()

30 MinGemakkelijk
Biscuit met banaan en rolfondant
30 MinGemakkelijk
Biscuit met banaan en rolfondant
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!