COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Het Bistro Assortiment van Dr. Oetker

Krokant van buiten, zacht van binnen en heel erg Frans

 

De Bistro Baguettes van Dr. Oetker zijn een heerlijke combinatie van zorgvuldig uitgezochte ingrediënten op een knapperige baguette. Krokant van buiten en zacht van binnen.

 

Ontdek ook de Bistro Flammkuchen met een dunne krokante bodem. Vroeger werden er bij het bakken van brood dunne deegvellen gebruikt, om zo de juiste temperatuur van de steenoven voor het brood vast te stellen. Belegd met crème fraîche en eenvoudige, kwalitatieve ingrediënten ontstond zo de Flammkuchen - een specialiteit uit de Elzas. Onze Bistro Flammkuchen wordt nog steeds op dezelfde manier gebakken: direct op een hete steen. Dat maakt de flinterdunne bodem zo bijzonder krokant en lekker! Bon appétit!