Baking Powder

Casa di Mama Prosciutto-Funghi

Casa di Mama, een authentieke Italiaanse pizza met vers deeg dat thuis in de oven rijst, voor een knapperige dunne bodem en luchtige dikke rand. Pizza zoals 'la Mama' die maakte. Bedekt met de beste ham, fijne champignons en de heerlijkste Italiaanse kruiden. Deze unieke pizza smaakt het best als hij onderin de voorverwarmde oven op 250 graden op de bakplaat afgebakken wordt.

 

 

Ingrediënten Casa di Mama Prosciutto-Funghi

TARWEBLOEM, 20% gezeefde tomaten, water, 9,6% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 7,2% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (difosfaten, trifosfaten, natriumnitriet), antioxidant (natriumascorbaat), specerijenextract, rookaroma), 7,2% champignons, bakkersgist, palmvet, suiker, zout, olijfolie extra vergine, voedingszuren (calciumfosfaten, calciumcitraten), GERSTEMOUTEXTRACT, basilicum, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel), gemodificeerd zetmeel, specerijen, oregano, knoflook, Provençaalse kruiden, dextrose

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose

Voedingswaarden Casa di Mama Prosciutto-Funghi

Een portie bevat 405
PER 100 G BEREID PRODUCT Per Conten 100g PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 802.00 kJ
190.00 kcal
3246 kJ
kcal
3246 kJ
770.00 kcal
39 %
39 %
Vetten 4.50 g
g
18.00 g
26 %
Saturated Fat 2.70 g
g
11.00 g
%
Koolhydraten 28.00 g
g
112.00 g
43 %
Sugar 3.40 g
g
14.00 g
16 %
Eiwitten 8.50 g
g
34.00 g
68 %
Zout 1.20 g
g
5.10 g
85 %
reference.sentence

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen., Bij -18 °C bewaren

bevat: 405g