Baking Powder

Pizza Tradizionale Quattro Formaggi

De Pizza Tradizionale Quattro Formaggi combineert mozzarella, Emmentaler, Provolone kaas en blauwschimmelkaas op onnavolgbare wijze. Na het bakken in de oven krijg je een heerlijk, knapperige pizza, met de authentieke smaak van een steenoven pizza uit Italië. De unieke bodem van deze pizza wordt door het bakken lekker knapperig van buiten en blijft luchtig en mals van binnen. De uitgesproken korst en de lekkere, typisch Italiaanse ingrediënten geven je in een mum van tijd een overheerlijke pizza.

 

 

Ingrediënten Pizza Tradizionale Quattro Formaggi

TARWEBLOEM, 18% gezeefde tomaten, water, 6,5% MOZZARELLA KAAS, 6,5% EMMENTALER KAAS, 4,3% PROVOLONE KAAS, SLAGROOM, 2,0% BLAUWSCHIMMELKAAS, raapzaadolie, zout, bakkersgist, olijfolie extra vergine, gemodificeerd zetmeel, oregano, suiker, knoflook, peper.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

gluten
lactose

Voedingswaarden Pizza Tradizionale Quattro Formaggi

Een portie bevat 370
PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1010 kJ
240 kcal
3737 kJ
kcal
3737 kJ
890 kcal
45 %
45 %
Vetten 8.8 g
g
33 g
47 %
verzadigde vetzuren 4.3 g
g
16 g
%
Koolhydraten 29 g
g
108 g
42 %
suiker 3.3 g
g
12 g
13 %
Eiwitten 9.9 g
g
36 g
72 %
Zout 1 g
g
3.9 g
65 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0