Baking Powder

Ristorante Bolognese

Een knapperige dunne bodem, rijkelijk belegd met stukjes tomaat, rundvlees, kaas en een heerlijke mix van Italiaanse kruiden. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Bolognese

29% gezeefde tomaten, TARWEBLOEM, 13% rundergehakt, 7,7% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), raapzaadolie, 3,6% gefrituurde uien (uien, raapzaadolie), 3,6% tomatenstukjes, water, bakkersgist, suiker, zout, paprika, kruiden, gemodificeerd zetmeel, smaakversterker (mononatriumglutamaat), knoflook, specerijen, aubergine, aroma, gehydroliseerd plantaardig eiwit, zonnebloemolie, dextrose, maltodextrine, karamel, wortelpoeder, brandewijnazijn, uien, tomatenpuree.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose

Voedingswaarden Ristorante Bolognese

Een portie bevat 375
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 876 kJ
209 kcal
3283 kJ
kcal
3283 kJ
783 kcal
39 %
39 %
Vetten 8.8 g
g
33 g
47 %
Saturated Fat 2.3 g
g
8.5 g
%
Koolhydraten 23 g
g
85 g
33 %
Sugar 3.1 g
g
12 g
13 %
Eiwitten 8.6 g
g
32 g
64 %
Zout 1.2 g
g
4.4 g
73 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0