Baking Powder

Ristorante Bolognese e Formaggi

Een dunne, krokante bodem belegd met een heerlijke Italiaanse bolognese saus ruimschoots belegd met gesmolten kaas. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Bolognese e Formaggi

30% gezeefde tomaten, TARWEBLOEM, 11% rundergehakt, 5,8% EMMENTALER KAAS, 5,8% MOZZARELLA KAAS, raapzaadolie, 3,8% gefrituurde uien (uien, raapzaadolie), water, 2,6% tomatenstukjes, bakkersgist, suiker, zout, gemodificeerd zetmeel, smaakversterker (mononatriumglutamaat), specerijen, champignonpoeder, kruiden, knoflook, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel, tomatenpuree, uien, wortelpoeder.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose

Voedingswaarden Ristorante Bolognese e Formaggi

Een portie bevat 375
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 921 kJ
220 kcal
3455 kJ
kcal
3455 kJ
824 kcal
41 %
41 %
Vetten 9.8 g
g
37 g
53 %
Saturated Fat 2.9 g
g
11 g
%
Koolhydraten 23 g
g
85 g
33 %
Sugar 3.1 g
g
12 g
13 %
Eiwitten 9.3 g
g
35 g
70 %
Zout 1.1 g
g
4.2 g
70 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0