Baking Powder

Ristorante Carbonara

Met de Pizza Ristorante Carbonara voegen we één van de grootste Italiaanse culinaire successen toe aan het gamma Ristorante van Dr. Oetker. Een lekkere mix van ham, ei, rode ui, een heerlijk romige saus en gegratineerde kaas. De kenmerkende krokante dunne bodem maakt deze pizza onweerstaanbaar lekker! Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Carbonara

TARWEBLOEM, 14% zure ROOM, water, 11% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 8,2% KIPHEELEI, 7,1% gerookte ham (varkensvlees, zout, stabilisator (natriumnitriet), specerijenextract, rook), raapzaadolie, 5,7% uien, bakkersgist, zout, SOJASAUS (water, SOJABONEN, zout, TARWEBLOEM), suiker, gemodificeerd zetmeel, KIPPENEIGEEL, oregano, aroma, peper, knoflook, peterselie, magere MELKPOEDER, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guarpitmeel), voedingszuren (melkzuur, calciumlactaat), MELKEIWITTEN, antioxidant (extract van rozemarijn).

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

gluten
lactose
ei
soja

Voedingswaarden Ristorante Carbonara

Een portie bevat 340
PER 100G BEREID PRODUCT PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1066 kJ
255 kcal
3626 kJ
kcal
3626 kJ
867 kcal
43 %
43 %
Vetten 13 g
g
45 g
64 %
verzadigde vetzuren 4.7 g
g
16 g
%
Koolhydraten 24 g
g
81 g
31 %
suiker 2.7 g
g
9.3 g
10 %
Eiwitten 9.3 g
g
32 g
64 %
Zout 1.3 g
g
4.3 g
72 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0