Baking Powder

Ristorante Funghi

Een van de meest geliefde vegetarische pizza's verleidt door smakelijke champignons. Zongerijpte tomaten, kaas en fijne mozzarella vervolmaken het vegetarische genot. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Funghi

TARWEBLOEM, 25% gezeefde tomaten, 16% champignons, 15% KAAS (EDAMMER, MOZZARELLA), raapzaadolie, water, bakkersgist, zout, suiker, gemodificeerd zetmeel, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), champignonpoeder, knoflook, peterselie, oregano, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose

Voedingswaarden Ristorante Funghi

Een portie bevat 365
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 969 kJ
232 kcal
3538 kJ
kcal
3538 kJ
846 kcal
42 %
42 %
Vetten 12 g
g
43 g
61 %
Saturated Fat 3.1 g
g
11 g
%
Koolhydraten 22 g
g
82 g
32 %
Sugar 2.4 g
g
8.9 g
10 %
Eiwitten 7.6 g
g
28 g
56 %
Zout 1.1 g
g
4.1 g
68 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen., Bij -18 °C bewaren

bevat: 0