Baking Powder

Ristorante Mozzarella Glutenvrij

Deze glutenvrije pizza heeft een krokante dunne bodem en is rijkelijk belegd met tomatensaus, mozzarella en basilicum. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Mozzarella Glutenvrij

21% gezeefde tomaten, 19% MOZZARELLA KAAS, rijstebloem, water, aardappelzetmeel, 7,8% cherrytomaten, EDAMMER KAAS, aardappelvlokken, raapzaadolie, erwten eiwit, kruiden, bakkersgist, suiker, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom), olijfolie extra vergine, spinazie, gemodificeerd zetmeel, knoflook, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren), specerijen, glucosestroop, citroensap, magere MELKPOEDER, dextrose

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

lactose

Voedingswaarden Ristorante Mozzarella Glutenvrij

Een portie bevat 370
PER 100G BEREID PRODUCT PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 920 kJ
220 kcal
3406 kJ
kcal
3406 kJ
813 kcal
41 %
41 %
Vetten 10 g
g
37 g
53 %
verzadigde vetzuren 4.3 g
g
16 g
%
Koolhydraten 21 g
g
80 g
31 %
suiker 2 g
g
7.6 g
8 %
Eiwitten 10 g
g
37 g
74 %
Zout 0.94 g
g
3.5 g
58 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0