Baking Powder

Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Deze glutenvrije pizza heeft een krokante dunne bodem en is rijkelijk belegd met tomatensaus, fijne ham en kaas. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Prosciutto Glutenvrij

22% gezeefde tomaten, 14% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 14% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (difosfaten, trifosfaten, natriumnitriet), antioxidant (natriumascorbaat), specerijenextract, rookaroma), rijstebloem, aardappelzetmeel, water, aardappelvlokken, raapzaadolie, YOGHURT, erwten eiwit, bakkersgist, suiker, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom, guarpitmeel), olijfolie extra vergine, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur), oregano, glucosestroop, specerijen, knoflook, KIPPENEIGEEL, magere MELKPOEDER, aroma, peterselie, dextrose, voedingszuren (melkzuur, calciumlactaat), MELKEIWITTEN, antioxidant (extract van rozemarijn)

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

lactose

Voedingswaarden Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Een portie bevat 345
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 860 kJ
205 kcal
2966 kJ
kcal
2966 kJ
706 kcal
35 %
35 %
Vetten 7.6 g
g
26 g
37 %
Saturated Fat 2.8 g
g
9.8 g
%
Koolhydraten 23 g
g
79 g
30 %
Sugar 2 g
g
7 g
8 %
Eiwitten 10 g
g
36 g
72 %
Zout 1.2 g
g
4.3 g
72 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0