COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
Baking Powder

Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Deze glutenvrije pizza heeft een krokante dunne bodem en is rijkelijk belegd met tomatensaus, fijne ham en kaas. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Prosciutto Glutenvrij

22% gezeefde tomaten, 14% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 14% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (difosfaten, trifosfaten, natriumnitriet), antioxidant (natriumascorbaat), specerijenextract, rookaroma), rijstebloem, aardappelzetmeel, water, aardappelvlokken, raapzaadolie, YOGHURT, erwten eiwit, bakkersgist, suiker, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom, guarpitmeel), olijfolie extra vergine, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur), oregano, glucosestroop, specerijen, knoflook, KIPPENEIGEEL, magere MELKPOEDER, aroma, peterselie, dextrose, voedingszuren (melkzuur, calciumlactaat), MELKEIWITTEN, antioxidant (extract van rozemarijn)

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

lactose

Voedingswaarden Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Een portie bevat 345
PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 2.966 kJ
0 kcal
860 kJ
205 kcal
2.966 kJ
706 kcal
35 %
35 %
Vetten 0 g
7,6 g
26 g
37 %
verzadigde vetzuren 0 g
2,8 g
9,8 g
0 %
Koolhydraten 0 g
23 g
79 g
30 %
suiker 0 g
2 g
7 g
8 %
Eiwitten 0 g
10 g
36 g
72 %
Zout 0 g
1,2 g
4,3 g
72 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0