Baking Powder

Ristorante Quattro Formaggi

Hier draait het echt om kaas: viervoudig genot met milde Edammer kaas, krachtige emmentaler, pittige blauwaderkaas en mozzarella. Deze vegetarische pizza is bovendien heerlijk verrijkt met fijne basilicum. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Quattro Formaggi

TARWEBLOEM, 24% gezeefde tomaten, 11% MOZZARELLA KAAS, 11% EDAMMER KAAS, SLAGROOM, raapzaadolie, 4,2% EMMENTALER KAAS, water, bakkersgist, 0,7% BLAUWSCHIMMELKAAS, suiker, zout, basilicum, SOJASAUS (water, SOJABONEN, zout, TARWEBLOEM), gemodificeerd zetmeel, olijfolie extra vergine, specerijen, oregano, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, knoflook, karamel.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose
soja

Voedingswaarden Ristorante Quattro Formaggi

Een portie bevat 340
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1110 kJ
265 kcal
3775 kJ
kcal
3775 kJ
903 kcal
45 %
45 %
Vetten 14 g
g
47 g
67 %
Saturated Fat 6.2 g
g
21 g
%
Koolhydraten 24 g
g
81 g
31 %
Sugar 2.9 g
g
9.8 g
11 %
Eiwitten 11 g
g
36 g
72 %
Zout 1.1 g
g
3.6 g
60 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0