COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
Baking Powder

Ristorante Quattro Formaggi

Hier draait het echt om kaas: viervoudig genot met milde Edammer kaas, krachtige emmentaler, pittige blauwaderkaas en mozzarella. Deze vegetarische pizza is bovendien heerlijk verrijkt met fijne basilicum. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Quattro Formaggi

TARWEBLOEM, 24% gezeefde tomaten, 11% MOZZARELLA KAAS, 11% EDAMMER KAAS, SLAGROOM, raapzaadolie, 4,2% EMMENTALER KAAS, water, bakkersgist, 0,7% BLAUWSCHIMMELKAAS, suiker, zout, basilicum, SOJASAUS (water, SOJABONEN, zout, TARWEBLOEM), gemodificeerd zetmeel, olijfolie extra vergine, specerijen, oregano, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, knoflook, karamel.

Ristorante Quattro Formaggi (1 recepten)

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

gluten
lactose
soja

Voedingswaarden Ristorante Quattro Formaggi

Een portie bevat 340
PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 3.775 kJ
0 kcal
1.110 kJ
265 kcal
3.775 kJ
903 kcal
45 %
45 %
Vetten 0 g
14 g
47 g
67 %
verzadigde vetzuren 0 g
6,2 g
21 g
0 %
Koolhydraten 0 g
24 g
81 g
31 %
suiker 0 g
2,9 g
9,8 g
11 %
Eiwitten 0 g
11 g
36 g
72 %
Zout 0 g
1,1 g
3,6 g
60 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0