Baking Powder

Ristorante Salame

Eén van de pizzaklassiekers. Simpelweg: lekkere salami op een bed van tomaten en kaas, verfijnd met zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Salame

TARWEBLOEM, 30% gezeefde tomaten, 15% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 12% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), raapzaadolie, bakkersgist, suiker, zout, water, olijfolie extra vergine, basilicum, gemodificeerd zetmeel, oregano, paprika, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose

Voedingswaarden Ristorante Salame

Een portie bevat 320
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1141 kJ
273 kcal
3652 kJ
kcal
3652 kJ
873 kcal
44 %
44 %
Vetten 14 g
g
44 g
63 %
Saturated Fat 4.8 g
g
15 g
%
Koolhydraten 26 g
g
83 g
32 %
Sugar 3.1 g
g
9.8 g
11 %
Eiwitten 10 g
g
33 g
66 %
Zout 1.4 g
g
4.6 g
77 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0