Baking Powder

Ristorante Speciale

Ham, salami en champignons maken deze pizza tot een bijzonder hartig genot!

 

 

Ingrediënten Ristorante Speciale

TARWEBLOEM, 24% gezeefde tomaten, 15% GOUDA KAAS, 6,4% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), 5,6% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (difosfaten, trifosfaten, natriumnitriet), antioxidant (natriumascorbaat), specerijenextract, rookaroma), 5,6% champignons, raapzaadolie, 3,3% pepperoni-salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, knoflookpoeder, uipoeder, specerijenextracten, antioxidant (extract van rozemarijn), stabilisator (natriumnitriet), rook), water, bakkersgist, zout, suiker, specerijen, gemodificeerd zetmeel, citroensap, oregano, peterselie, knoflook

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

gluten
lactose

Voedingswaarden Ristorante Speciale

Een portie bevat 330
PER 100G BEREID PRODUCT PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1061 kJ
254 kcal
3503 kJ
kcal
3503 kJ
837 kcal
42 %
42 %
Vetten 13 g
g
42 g
60 %
verzadigde vetzuren 4.7 g
g
16 g
%
Koolhydraten 23 g
g
77 g
30 %
suiker 2.6 g
g
8.7 g
10 %
Eiwitten 10 g
g
34 g
68 %
Zout 1.4 g
g
4.7 g
78 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen., Bij -18 °C bewaren

bevat: 0