COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Huisgemaakte Pesto

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Pesto is de perfecte bijgerecht van een pizzadiner. Dit is een goed basisrecept voor een heerlijke zelfgemaakte basilicum-pesto.

ongeveer 4 porties

enige ervaring gewenst 30 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Huisgemaakte Pesto

Ingrediënten:

50 g pijnboompitten of zonnebloempitten
basilicum potten (vers)
knoflook
200 ml olijfolie
100 g parmesaanse kaas
snufje zout
snufje peper

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Rasp de Parmezaanse kaas en pel het teentje knoflook, snijd hem in twee en ontkiem hem.

2

Meng de pijnboompitten of zonnebloempitten, de verse basilicum en de teentjes knoflook met de olijfolie. Voeg de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met peper en zout.
Smakelijk !

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Huisgemaakte Pesto

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 2227 kJ
532 kcal
2370 kJ
566 kcal
Vetten 56.78 g 60.40 g
Koolhydraten 3.36 g 3.57 g
Eiwitten 3.74 g 3.98 g